Θρησκευτική Τελετή

Tα γραφεία τελετών Dimitriou Funeral Services συμπαραστέκονται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με την πολύχρονη εμπειρία τους, ώστε να οργανώσουν την Θρησκευτική Τελετή με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό.

Σε μια εποχή που όλα γίνονται, γρήγορα και διεκπεραιωτικά, τα γραφεία μας σεβόμενα τον Θανών / ούσα, αλλά και τον ανθρώπινο πόνο, οργανώνουν με αξιοπρέπεια και σεβασμό όλη την διαδικασία της τελετής, στεκούμενοι διακριτικά δίπλα στην οικογένεια, ώστε να αποχαιρετήσει το προσφιλή της πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο.

Οργάνωση Πολιτικής Τελετής

Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν να οργανώσουν Πολιτικές Τελετές οι οποίες προηγούνται της ταφής ή της αποτέφρωσης και δεν περιλαμβάνουν ιεροπραξίες από εκπροσώπους κάποιας θρησκείας.

Οι Πολιτικές Τελετές γίνονται συνήθως στην ύπαιθρο ή σε μία αίθουσα τελετών, και μπορεί να περιλαμβάνουν αποχαιρετιστήριους λόγους.

Αποτέφρωση / Καύση

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της καύσης τα γραφεία μας είναι η no1 επιλογή. Προσφέρουμε την υπηρεσία της αποτέφρωσης στην τελική τιμή των 1400 €. 

Τα γραφεία μας, ανταποκρινόμενα στην κάθε επιθυμία οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, της τελετής που επιθυμεί, βάση των Θρησκευτικών ή Πολιτικών του πεποιθήσεων, αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας και την οργάνωση της αποτέφρωσης.

Με την υπευθυνότητα και τον σεβασμό που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας ως γνώμονα την κατάλληλη εμπειρία, αναλαμβάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται έτσι ώστε η αποτέφρωση, της σωρού, του αγαπημένου σας προσώπου, που θα μας ανατεθεί να ολοκληρωθεί εντός 24ωρών με άψογο και αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 η χώρα μας διαθέτει το δικό της αποτεφρωτήριο στην περιοχή της Ριτσώνας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η διαδικασία της αποτέφρωσης της σωρού διαρκεί από 2 μέχρι 3 ώρες και υπάρχει αίθουσα αναψυκτήριου για την αναμονή των συγγενών.

Σε διαφορετική περίπτωση τα γραφεία μας αναλαμβάνουν να παραδώσουν την τέφρα στην οικογένεια χωρίς την φυσική τους παρουσία στο αποτεφρωτήριο. 

Μεταφορά Σωρού

Τα γραφεία μας, αναλαμβάνουν την μεταφορά σορού, σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδος με πολυτελή νεκροφόρα οχήματα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην οικογένεια να ενταφιάσει τον άνθρωπο της, σύμφωνα με την επιθυμία του. Φροντίζουμε για τον προγραμματισμό της Κηδείας και όλη εκείνη την απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία που χρειάζεται

Μνημόσυνα

Τα Γραφεία μας αναλαμβάνουν να οργανώσουν τα μνημόσυνα που τελούνται υπέρ της αναπαύσεως και εις μνήμην του/της εκλιπόντος, είτε ψάλλονται με τρισάγιο στον τάφο , είτε με επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία μετά τη λειτουργία. Τα κύρια μνημόσυνα που συνηθίζουν να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ος χρόνου και των 3 χρόνων. Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε όλα τα παραπάνω μνημόσυνα παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και ιδιαίτερα άψογη τελετή, με όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται.

Επαναπατρισμοί

Είναι σημαντικό ο κάθε άνθρωπος να ενταφιάζεται στην πατρίδα του

Τα γραφεία μας, αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέραν την διαδικασία του επαναπατρισμού από και προς το εξωτερικό.Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και σημαντική είναι η διαδικασία του επαναπατρισμού ενός Έλληνα πολίτη του εξωτερικού ή η αποστολή ενός αλλοδαπού πολίτη στο εξωτερικό, αναλαμβάνουμε με την πολύχρονη εμπειρία μας και την συνέπεια μας όλες εκείνες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες εκτελωνισμού που χρειάζονται για να έρθει εις πέρας αυτή η πολύπλοκη διαδικασία.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών των άλλων Χωρών εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα μεταφοράς της σωρού μέσα από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες.

Ακολουθούμε πιστά τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σεβόμαστε αντίστοιχα, τις θρησκευτικές απαιτήσεις του κάθε εκλιπόντος και της οικογένειας αυτού.

Ανθοστολισμοί

Τα γραφεία μας, αναλαμβάνουν τον ανθοστολισμό της Εκκλησίας, του Τάφου άλλα και του χώρου που βρίσκεται η σωρός, με ποιοτικά άνθη που παραπέμπουν σε στολισμούς υψηλής αισθητικής, σε συνεργασία πάντα με την οικογένεια, δημιουργώντας έτσι την αρμόζουσα αποχαιρετιστήρια τελετή. 

Live Streaming

Τη δύσκολη αυτή περίοδο το γραφείο μας παρέχει τις υποδομές για Live Streaming της τελετής ώστε να μπορείτε να αποχαιρετίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο ακόμη κι από απόσταση!