Αποτέφρωση - Καύση

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της καύσης τα γραφεία μας είναι η no1 επιλογή. Προσφέρουμε την υπηρεσία της αποτέφρωσης στην τελική τιμή των 1400 €. 

Τα γραφεία μας, ανταποκρινόμενα στην κάθε επιθυμία οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, της τελετής που επιθυμεί, βάση των Θρησκευτικών ή Πολιτικών του πεποιθήσεων, αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας και την οργάνωση της αποτέφρωσης.

Με την υπευθυνότητα και τον σεβασμό που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας ως γνώμονα την κατάλληλη εμπειρία, αναλαμβάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται έτσι ώστε η αποτέφρωση, της σωρού, του αγαπημένου σας προσώπου, που θα μας ανατεθεί να ολοκληρωθεί εντός 24ωρών με άψογο και αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 η χώρα μας διαθέτει το δικό της αποτεφρωτήριο στην περιοχή της Ριτσώνας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η διαδικασία της αποτέφρωσης της σωρού διαρκεί από 2 μέχρι 3 ώρες και υπάρχει αίθουσα αναψυκτήριου για την αναμονή των συγγενών.

Σε διαφορετική περίπτωση τα γραφεία μας αναλαμβάνουν να παραδώσουν την τέφρα στην οικογένεια χωρίς την φυσική τους παρουσία στο αποτεφρωτήριο.